Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-05-03 11:08:22 +0300 Певицата стана майка в навечерието на Великден. Вики от "Мастило" роди Маргарита!

Вики от "Мастило" роди Маргарита!

Вики от "Мастило" роди Маргарита! 470 900
Певицата стана майка в навечерието на Великден.

Виктория Терзийска и дъщеричката й Маргарита изкараха празника под лекарско наблюдение и с уверението, че ще са си у дома точно за рождения ден на певицата на 3 май.

Терминът й бе насрочен именно за тогава, но тя отказа да роди на въпросната дата заради съвпадението на енергии и желанието детето да си има собствен празник. Вокалистката на „Мастило” даде живот на първата си рожба броени дни преди Великден в столична клиника с планирано секцио, наложено заради високия й диоптър.

Таткото Петър Величков не присъствал на голямото събитие по желание на Вики, която решила, че това е лично преживяване за майката и лекарския екип. Вики вече опитва да кърми бебето, както и да става и да се раздвижва след операцията.

Преди да дебютира в майчинството изпълнителката на „Само аз и ти” не скри, че след шестия месец планира да захранва детето с био пюренца лично производство. Вики има перфектен усет в кухнята и вече е изчела достатъчно рецепти, с които да върне топ формата си. По време на бременността тя качи не повече от 10 кг, които се отразиха на коремчето, не не и на силуета й. За да постигне оптимален резултат тя ще съчетае здравословното хранене с любимия си спорт – зумба.

Искрата между Вики и Петър пламна миналия април, а по време на почивка на остров Капри тя получила и предложение за брак. Величков е шеф на верига бензиностанции и има двама сина от предишния си брак. Дъщеричката му е кръстена на майката на Вики – Маргарита.


Източник: в. "Монитор"

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори