Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2015-12-11 11:22:15 +0200 Основателят на Facebook планира да посвети следващата година на детските книжки. Зукърбърг учи 2-седмичната си дъщеря на физика

Зукърбърг учи 2-седмичната си дъщеря на физика

Зукърбърг учи 2-седмичната си дъщеря на физика 470 900
Основателят на Facebook планира да посвети следващата година на детските книжки.

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан, които станаха родители преди по-малко от две седмици, вече стартираха обучението на невръстната си дъщеря.

Изпълнителният директор на социалната мрежа Фейсбук публикува снимка на тричленното семейство, на която се вижда как Марк и Присила четат на новородената Макс „Квантова физика за бебета“. Това е реална книга, даваща базисни познания в квантовата физика с помощта на опростени картинки и изречения.

С този пост Зукърбърг най-вероятно прави иронична препратка към прекомерното старание, което полагат родителите през последните години по отношение на отглеждането и възпитанието на децата им. Дори да е така, факт е, че се появяват все повече доказателства за това, че когато четем на новородени бебета, помагаме на развитието на езиковата им култура в по-късен етап, въпреки че не разбират нищо от нещата, които им казваме. А и така изграждаме още по-силна връзка помежду си.

 

My next book for A Year of Books is Quantum Physics for Babies!Just kidding. It's actually World Order by Henry...

Публикувахте от Mark Zuckerberg в 10 декември 2015 г.

 

Известният с новогодишните си обещания Зукърбърг признава, че обожава да чете на малката Макс и загатва: „Май следващата година ще е Годината на детските книжки!“. В края на миналата година той обяви 2015 г. за Година на книгата и обеща да чете по една книга на всеки две седмици.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори