Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2023-08-15 17:15:36 +0300 Не пропускай да станеш част от Мини Академиите на Академия за родители през август! Мини Академия за родители през август!

Мини Академия за родители през август!

Мини Академия за родители през август! 470 900
Не пропускай да станеш част от Мини Академиите на Академия за родители през август!

Бременността и раждането са естествени процеси, за които тялото ни има всички ресурси. За начина, по който ще протече раждането е важно какви са нагласите на жената и до колко е спокойна. Какво друго трябва да знаеш за това как протича раждането?

 

Всички знаем израза “Спи като бебе”. Преди да родим, си представяме спокойно бебе в красиво креватче, в обстановка с приглушена светлина. И, разбира се, двама усмихнати родители, които в хармония се радват на тази картинка. Как обаче спят бебетата и какво е най-важното за детския сън, което трябва да знаеш?

 

За повече информация и безплатна регистрация

 

Детската градина е част от живота на всички нас. За пръв път се срещаме с нея като деца, по-късно като родители, след това - като баби и дядовци. Част от нас са свързани с нея и като професионалисти. Затова адаптацията е неизменна част от нашето ежедневие. Детето има нужда да се подготви, за да се чувства добре. Детето има нужда от подкрепа и от време, за да осъзнае промяната, която се случва с него. Има нужда от време да опознае новите хора в своето ежедневие и да осъзнае, че няма да бъде изоставено от своите родители.

А какви са различните подходи към адаптацията в детска градина?

За повече информация и безплатна регистрация

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори