Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-04-04 10:48:45 +0300 На 9 април в Casa Libri (ул. Цар Асен 64) ще имате невероятната възможност за среща на живо с известния психомоторен терапевт Марион Есер. Марион Есер представя: Детско развитие и психомоторика

Марион Есер представя: Детско развитие и психомоторика

Марион Есер представя: Детско развитие и психомоторика 470 900
На 9 април в Casa Libri (ул. Цар Асен 64) ще имате невероятната възможност за среща на живо с известния психомоторен терапевт Марион Есер.

Семинарът ще се проведе в два времеви цикъла:
10:00 - 12:00 ч.
13:00 - 15:00 ч.

Марион Есер е психомоторен терапевт с повече от 20 години практика. В момента работи в психиатрична клиника за деца и юноши близо до Бон. Като дългогодишна сътрудничка на прочутия проф. Бернар Окутюрие и преподавател по Психомоторика от 2003 г., тя ръководи Центъра за обучение и развитие към немската асоциация по психомоторика ZAPPA в Бон. Есер е автор на книги, публикува в различни специализирани списания и превежда статии и текстове от френски.

***

Първите години от живота на детето се смятат за най-формиращите. Добрата и сигурна привързаност осигурява стабилност на тялото на бебето и малкото дете и с времето им позволява да направят първите си стъпки в света. Как детето изгражда тялото си? Как ние, лицата, които се грижат за детето - родители, учители, възпитатели в ранна детска възраст и терапевти - можем да подкрепим този процес? Как психомоторната стая подпомага развитието на детето и кои игри са важни за него?

Лекцията на психомоторния терапевт и автор на книгата "Осмели се да се свържеш" Марион Есер е насочена към родители, образователни и терапевтични специалисти, както и към всички, които се интересуват от тялото, движението, привързаността и връзката като важни градивни елементи в процеса на детското развитие.

Лекцията ще бъде преведена. Събитието се осъществява със съдействието на Българска асоциация за развитие на психомоториката.


Залата е с ограничен капацитет затова е важно да заявите своето присъствие, като се свържете с оранизаторите!

Събитието във фейсбук ще откриете тук!
 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори