Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 14:21:47 +0300 Жена, представяща се за сестра, отвлякла бебето от родилния дом. Майка и дъщеря отново заедно след 18 г. раздяла!

Майка и дъщеря отново заедно след 18 г. раздяла!

Майка и дъщеря отново заедно след 18 г. раздяла! 470 900
Жена, представяща се за сестра, отвлякла бебето от родилния дом.

Майка си върна детето, откраднато от родилното отделение, след 18 години раздяла!

Селесте Нърс от Кейп таун, Южна Африка, тъкмо родила със секцио и още под ефекта на обезболяващите, спи в болничната стая. До нея е бебето й. В този момент влиза жена, представяща се за сестра в отделението, и взима детето. 

“Бебето плаче. Може ли да го взема за малко?”, попитала жената, облечена като медицинска сестра. Селесте се съгласила и заспала отново. Когато се събудила, от новородената й дъщеря Зефани (означава “Бог се е скрил”) и “медицинската сестра” нямало и следа. 

“Претърсихме цялата болница. Бебето го нямаше. Беше потънало вдън земя”, спомня си Селесте. От болницата се обадили в полицията, но те не успели да се натъкнат на никакви следи.

Всичко това станало през 1997 г. След ужасяващия случай Селесте и съпругът й Морне имали още три деца, включително и дъщеря на име Касиди. Когато тя влязла в гимназия, всички й казвали, че в училището има по-голямо момиче, което изглежда точно като нея. Касиди споделила на родителите си за приликата и баща й веднага уредил среща с по-голямото момиче. 
 


Семейството на Селесте празнувало всяка година рождения ден на Зефани с надеждата, че някой ден тя ще е върне при тях.


“Започнах да й задавам всякакви въпроси. Оказа се, че рождената й дата съвпада с рождената дата на отвлеченото ни дете”, разказва бащата пред “Дейли мейл”. По време на срещата момичето споделило, че не прилича на родителите си и много е мислила за това през годините.

Морне изпратил на Селесте, с която вече са разведени, снимка на момичето. “Имах въртрешно усещане... Просто ме сграбчи за сърцето и знаех, че това е моята дъщеря”, казва той пред CBS.

ДНК анализът потвърдил предчувствието му - Зефани най-после била намерена! Оказало се, че момичето е израснало съвсем близо до биологичните си родители. Селесте най-накрая прегърнала дъщеря си на 26 февруари 2015 г.

“Избухнах в плач, когато я видях. Не можех да спра да плача и да плача. Казах й: “Най-накрая те намерих. Търся те от 17 години. Най-накрая те намерих. Отново си моя”, разказва Селесте.

Междувременно, жената, отговорна за деянието - 51-годишна шивачка, е арестувана и обвинена за отвличане и фалшификация на документи, касаещи идентичността на дъщеря й. Процесът й тече в момента.

Селесте твърди, че вече й е простила: “Когато я видя, ми се иска да й кажа: “Благодаря за това, което си направила. Погледни дъщеря ми - толкова е красива и отвън, и отвътре”.
 

Източник: parenting.com
Снимки: Barcroft media/Nurse family

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори