Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2020-04-27 18:09:50 +0300 Женските вечери са перфектен начин да се свържете и да прекарате качествено време с дъщеря си. Домашно спа парти за майки и дъщери

Домашно спа парти за майки и дъщери

Домашно спа парти за майки и дъщери 470 900
Женските вечери са перфектен начин да се свържете и да прекарате качествено време с дъщеря си.

Обикновено това може да включва тя да стои час по-късно от обикновено и да гледа филм, да хапвате пуканки и да се гушка с вас.

Така че защо да не си организирате нещо различно и да се поглезите със спа вечер?

 

Разпечатайте сладка покана и я поставете някъде, където дъщеря ви ще я намери. Тя ще бъде толкова развълнувана и ще очаква с нетърпение новото изживяване!

 

Грижа за лицето
Изпробвайте натурална маска за лице от авокадо и банан. Нарежете 1/2 банан и 1/2 авокадо и ги пасирайте с кухненския блендер. Ако имате обикновено кисело мляко добавете 1 супена лъжица в сместа и я объркайте добре, за да се получи гладка смес
Нанесете върху лицето с четка или използвайте пръстите си. Оставете маската за 20 минути и изплакнете с хладка вода.

 

Грижа за косата
Запазете другата половина на авокадото за маска за коса. Смесете половината авокадо с 2 жълтъка, 2 супени лъжици зехтин и 2 супени лъжици натурален мед. Блендирайте до гладка смес и нанесете върху леко влажна коса. Увийте главите си с шапки за душ и кърпи, за да запазите главите си топли и да постигнете максимален ефект от маската.

 

Маникюр и педикюр
Докато чакате маските за лице да изсъхнат, накиснете краката на дъщеря си в леген или ваничка, пълна с топла вода и спа соли (или морска сол и няколко капки от любимото ви етерично масло). Извадете крачетата й едно по едно, за да можете да изрежете и изпилите ноктите ѝ докато са все още меки от водата.
Можете също да накиснете ръцете й преди оформянето на ноктите там. След това лакирайте взаимно ноктите на ръцете и краката си. Ако дъщеря ви е под 12-14 г., не забравяйте да използвате безвреден детски лак или гланц за нокти.

След като сте готови с лака е време да измиете косите си!

 

Не забравяйте лакомствата
Не забравяйте да направите някои вкусни лакомства, които да споделите, докато разговаряте. Ако дъщеря ви обича смутита, вижте тези рецепти, които са идеални за вашето спа парти!

 

Време за филм
След като двамата сте излезли под душа, се преоблечете в нещо удобно и седнете отново на дивана за любимия си филм! Ето няколко идеи, които можете да опитате.
Пуканките и сладоледа не са задължителни, но  на ваше място не бихме ги пропуснали!

 

Ако ви харесва идеята за спа парти за мама и дъщеря, можете да използвате безплатния темплейт и да го изтеглите тук!

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори