Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-07-08 13:12:31 +0300 20% отстъпка за всички книги от колекция „Златно перо“ ви очакват в електронна книжарница „Хермес“ (www.hermesbooks.bg). Подгответе се за лятното четене с ИК „Хермес“

Подгответе се за лятното четене с ИК „Хермес“

Подгответе се за лятното четене с ИК „Хермес“ 470 900
20% отстъпка за всички книги от колекция „Златно перо“ ви очакват в електронна книжарница „Хермес“ (www.hermesbooks.bg).

Нашите приятели от издателска къща „Хермес“ предлагат много любими на децата луксозни и илюстровани издания, коледни книжки, енциклопедии и образователни издания, но може би най-популярна е серията „Златно перо“. Тя включва любими приказки, разкази, вечни български и чуждестранни класики и задължителни четива от учебната програма.

А за всички, които се подготвят за лятното четене, само до 28 юли всички книги от колекцията са с 20% отстъпка на  www.hermesbooks.bg.

Сред любимите заглавия от български и чужди автори са включени „Патиланци“, „Гераците“, „Робинзон Крузо“, „Граф Монте Кристо“, „Дон Кихот“, приказки от Ангел Каралийчев, Елин Пелин, разкази от Йордан Йовков и още много книги, станали любими на поколения българи.

 

Не пропускайте да попълните семейната библиотека и да споделите радостта от четенето с книгите на ИК „Хермес“ и колекция „Златно перо“!

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори