Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-07-28 14:33:26 +0300 Играта се провежда съвместно с Мама мейт - български бранд за детски дрехи и аксесоари, стартирал през май 2022 г. Правила и общи условия за играта с Мама мейт

Правила и общи условия за играта с Мама мейт

Правила и общи условия за играта с Мама мейт 470 900
Играта се провежда съвместно с Мама мейт - български бранд за детски дрехи и аксесоари, стартирал през май 2022 г.

1. Правила за участие в играта:

За да се включите в играта е необходимо да отговорите под формата на коментар под поста ни във Facebook страницата и Instagram профила на Babyspace.bg на въпроса:

„Коя е любимата лятна дестинация на семейството за почивка?”

Участват само коментарите, които отговарят на условията. Коментари под настоящите „Общи условия и правила на играта“ няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е коментирал.

 

2. Определяне на победител:

Победителят е 1 (един), избран на случаен принцип, спазил условията на играта и оставил отговор под публикацията. Името му ще бъде публикувано на стената на Facebook страницата (https://www.facebook.com/babyspacebulgaria/) и в Instagram профила (https://www.instagram.com/babyspace.bg/) на Babyspace.bg на 01.08.2022 г. в 17:00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook или Instagram, с което да ни предоставите необходимите данни за доставка. Участник, който не потърси своята награда в 10-дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

В Играта не могат да участват служители на „Кеар Дайрект“ ЕООД и Mama Mate Kids Clothing.

 

3. Продължителност на играта:

Играта стартира на 28.07.2022 г. в 15:00 часа и завършва на 01.08.2022 г. в 16:00 часа.

 

4. Награди:

Шапка, персонализирана с името на детето или любима дума, размери 0-24 месеца – 1 брой.

 

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от „Кеар Дайрект“ ЕООД единствено и само с цел участие в настоящата Facebook & Instagram игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: dp@caredirect.com.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори