Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-05-21 11:30:48 +0300 След раждането на бебето има доста решения, които родителите трябва да вземат всъщност доста по-рано. 5 решения, които да вземем за след раждането

5 решения, които да вземем за след раждането

5 решения, които да вземем за след раждането 470 900
След раждането на бебето има доста решения, които родителите трябва да вземат всъщност доста по-рано.

Ето и най-важните сред тях.

1. Да съхраним ли стволови клетки от плацентата? Това е решение, което е добре да обмислите добре преди раждането. Говорете за възможностите с лекаря ви и проучете различните варианти. Предлагат се различни пакети, но цената варира около 4000-5000 лева.

2. Да обмислим всички възможности за професионалното ни развитие оттук нататък. Поговорете с партньора си за всички налични и потенциални опции - колко дълго можете да си позволите да продължи периодът на майчинство, кои са възможните ясли и детски градини след това, работното време на настоящата ви работа ще ви позволи ли да се грижите добре за детето и т.н.

3. Ако живеете в малко жилище, е добре да помислите за момента, в който детето ще има нужда от самостоятелна стая. В момента това може да ви изглежда много далеч в бъдещето, но не е така. 

4. Уверете се, че сте структурирали бюджета си така, че винаги да имате минимална буферна сума - например, 1 или 2 заплати, за непредвидени до момента разходи, свързани с бебето.

5. Нека домът ви бъде чист от цигарен дим не само по време на бременността, но и след раждането. Освен че е пушенето е изключително вредно за качеството на кърмата, то вреди и на цялостното развитие на бебето.

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори