Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-01 11:48:15 +0300 3 лесни правила за добра грижа за бюста по време на кърмене. Как да избегнем увисването на гърдите?

Как да избегнем увисването на гърдите?

Как да избегнем увисването на гърдите? 470 900
3 лесни правила за добра грижа за бюста по време на кърмене.

Кърменето е едно от най-прекрасните неща, които една майка може да даде на детето си. 

С всички ползи, които то носи, идват и рисковете за еластичността на гърдите, които по време на бременността значително са наедрели, а след това месеци наред са пълни с мляко. Повечето жени забелязват, че бюстът им започва да увисва. 

Е, за щастие има изпитани трикове, които не включват хирургическа намеса и могат да предотвратят това!

1. Носете качествен сутиен през цялото време – дори, докато спите. Не можете да направите нищо, за да контролирате големината и тежестта на гърдите, но можете да се погрижите за комфорта им.

2. Използвайте възглавница, за да повдигнете бебето до височината на гърдата, докато кърмите, вместо обратното - да насочвате гърдата спрямо разположението на бебето.

3. Докато сте под душа, масажирайте гърдите си, като редувате топла със студена вода. Топлата вода подобрява кръвообращението, а студената помага за тонизирането и стягането на кожата. Можете също да масажирате гърдите със затоплена хавлиена кърпа, а след това с кубчета лед (за не повече от минута).


Източник: mommyedition.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори