Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-05-18 17:47:25 +0300 За петнадесети пореден път Асоциация на търговците на стоки за детето в България / АТСДБ / организира най-голямото изложение за бебешки и детски стоки и услуги в България - „Бебемания”! „Бебемания” се завръща през юни!

„Бебемания” се завръща през юни!

„Бебемания” се завръща през юни! 470 900
За петнадесети пореден път Асоциация на търговците на стоки за детето в България / АТСДБ / организира най-голямото изложение за бебешки и детски стоки и услуги в България - „Бебемания”!

В него участие ще вземат фирми-национални дистрибутори, които ще предстaвят над 100 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. Бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденциите и колекциите за 2021г.. През трите дни на изложението, ще имат възможност да пазаруват бебешки и детски продуткити на преференциални цени.

„Бебемания” ще се състои между 11 и 13 юни 2021, в зали 5 и 6 на Интер Експо Център, гр. София.

„Бебемания” се превърна в традиционно място, на което посетителите получават информация за представените продуктите от „първа ръка” и могат да направят най- добрия избор за тях и техните деца.


Заповядайте на Бебемания!
Вход свободен!

За повече информация:

 

Очаквайте скоро детайлна програма и схема на изложението!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори