Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-09-26 17:54:10 +0300 Лечението на еректилната дисфункция чрез шокови вълни вече е възможно в много страни. Лечение на еректилна дисфункция

Лечение на еректилна дисфункция

Лечение на еректилна дисфункция 470 900
Лечението на еректилната дисфункция чрез шокови вълни вече е възможно в много страни.

Лечението на еректилната дисфункция чрез шокови вълни вече е възможно в много страни.

Преди няколко години методът е тестван по време на мащабно клинично проучване, извършено едновременно в шест европейски страни - Франция, Германия, Италия, Великобритания, Испания и Гърция. Изводът на изследователската група от Центъра за сексуално и репродуктивно здраве на университета в Солун, ръководена от професора по урология Димитрис Хаджихристу, гласи:

"Чрез използването на шокови вълни е възможно да се постигне лечение на еректилната дисфункция - състояние, което засяга хиляди мъже в Гърция, както и в много други страни. Този метод е напълно безболезнен и не изисква анестезия. Тази терапия се практикува вече в продължение на две години – време, за което не са регистрирани странични ефекти. При много тежки случаи на еректилна дисфункция, когато мъжът не реагира на нито един от познатите видове лечение, тази нова терапия предоставя възможност да се подобри реакцията му към лекарства".

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори