Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2023-06-29 17:12:49 +0300 На събитията през юли ще се обсъждат две изключително важни теми за семейството. Академия за родители със събития през юли!

Академия за родители със събития през юли!

Академия за родители със събития през юли! 470 900
На събитията през юли ще се обсъждат две изключително важни теми за семейството.

1. Как да остана спокоен и уверен родител дори в трудните моменти?

През юли месец заедно с Академия за родители ще си говорите за устойчивостта на родителя. За умението да управляваме своята нагласа и действия, да останем стабилни и свързани със себе си, и с детето, когато неговото или нейното поведение, а и житейската ситуация се опитват да направят онези наши по-малко функционални поведения водещи.

Ако ти се е случвало да позволяваш прекалено много или да налагаш прекалено строги ограничения (кога става прекалено, всъщност?), да викаш на детето, да обвиняваш, посетете събитията, за да откриете заедно отговори на въпросите:

  • Как тези „моменти“ се отразяват на формирането на детската психика в различните етапи на развитие, в зависимост от водещите за периода нужди?
  • Какво общо имат тези „моменти“ с нуждите на детето да принадлежи, да бъде утвърдено, да общува, учи и играе, да развива своята самостоятелност?
  • Кои са някои от начините да съхраняваме и развиваме своята устойчивост като родители? Ще обсъдим конкретни начини за запазване на спокойствие и увереност, в зависимост от нашите силни страни и слабостите, които проявяваме като родител.

Ще се вгледате, както в конкретни ситуации, така и в дългосрочното изграждане на родителска стабилност и увереност, на необходимата атмосфера за благополучие и израстване на детето.

За повече информация и безплатна регистрация:

https://parentacademy.bg/events/mini-parents-july/

 

2. Как да се подготвим за раждането и промяната в семейните отношения след това?

Чувството на тревога и страх по време на бременността е често срещано. Това е абсолютно нормално, особено ако жената е бременна за пръв път. Макар и напълно естествен, раждането е сложен и отговорен процес. За да е възможно най-приятен и безопасен за мама и бебе, жената трябва да знае как правилно да се подготви за него. С бъдещите родители през юли ще се говори за психологическия дискомфорт свързан с бременността и някои от най-важните му прояви, както и за физическата подготовка за самото раждане.  Ще получите конкретни стъпки за подготовка за раждането и ще можете да зададете своите въпроси.

Освен това ще обсъждате как се променят отношенията в семейството след появата на детето. Ще се запознаете съвсем накратко с жизнения цикъл на семейството, ще разгледате положителните промени след раждането на децата и мястото на детето в семейната система.

 

За повече информация и безплатна регистрация:

https://parentacademy.bg/events/mini-pregnant-july

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори