Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-06-08 11:33:42 +0300 В разгара на лятото винаги сме готови за приключение, семейно забавление, разходка в планината или пътешествие. Аптечка за път за деца и възрастни

Аптечка за път за деца и възрастни

Аптечка за път за деца и възрастни 470 900
В разгара на лятото винаги сме готови за приключение, семейно забавление, разходка в планината или пътешествие.

И ако доскоро „джапанките в сака и билет за влака“ е бил нашето лятно мото, с появата на деца нещата стават една идея по-сложни. За да не прекъсваме приключението преждевременно просто е нужно да отделим малко време и да си направим аптечка за първа помощ при пътешествия с деца. Така ще направим ваканцията незабравима и ще си осигурим малко спокойствие, ако се сблъскаме с неочакван инцидент.

И понеже знаем колко багаж е нужен дори за кратко пътешествие с дете, как мислим за хиляди неща – от любимото зайче, през 3 варианта на връхна дреха, до зарядно на телефона, решихме, че е най-добре да се обърнем за помощ към специалистите, които да ни помогнат със създаването на аптечката за деца и възрастни при пътуване.

Нашите приятели от Pharmapedia.bg бяха така добри да помогнат със списъка, а техните колеги в аптеките ще ви съдействат за реализирането му.

  • подгответе аптечката предварително,
  • сложете я отделно от домашната аптечка,
  • запазете снимката,
  • посетете аптека с готовия списък и се консултирайте с фармацевт за конкретни медикаменти или задайте въпрос в онлайн платформата.

След като подготвите аптечката за път, заредете се с търпение и плейлист с детски песни и сте готови за път!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори